30 års erfaring med musikk og studio
 

StudioStation 2023

Profesjonelt produksjonsverktøy for studio og scene

Produktbilde
Flere bilder Teknisk

StudioStation er en produksjonsmaskin med kraftig innmat, innpakket i et lekkert kabinett med stilegående vifter som starter kun ved behov. Du får et stabilt og stillegående produkt med god ytelse. Etter mange års grundig testing av maskiner for musikkproduksjon, er dette den optimale løsningen, med utmerkede tekniske egenskaper kombinert med lydløshet.

SCORE

Ny StudioStation SCORE spesielt designet for notasjon. SCORE har en egen grafikkløsning som fungerer perfekt for store partitur.

PRO

StudioStation PRO er designet for lydopptak og redigering med plass til mange harddisker og ekstra utstyr.

Stille

StudioStation er meget stillegående. Ingen støy på opptakene, og du vil kunne være mer produktiv over lengre tidsperioder uten å bli trøtt og sliten som følge av maskinstøy. Støy fra maskinen er ett av de værste irritasjonsmomenter en kan tenke seg i et kontrollrom eller når en jobber med lyd generelt. StudioStation er i utgangspunktet en støysvak maskin tilpasset kontrollrom og andre lydopptaksmiljø.

Sterk

Du har kapasitet til å kjøre mange spor og alle de plugins du måtte ønske uten at maskinen sliter.

Kompatibel

Våre datamaskiner er nøye testet sammen med alle de mest brukte programmene for alle typer musikkproduksjon, og fungerer optimalt med profesjonelle lydkort. Vi har gjennom nøye utprøvninger funnet ut hvilke komponenter som fungerer perfekt sammen med hverandre og som sikrer at du unngår konflikter og ustabilitet. StudioStation er nøye designet og testet med tanke på musikere og lydprodusenter som ønsker stabilitet og trygghet i lydstudioet. Med StudioStation kan du konsentrere deg om å lage musikk i stedet for å bruke tid på å få maskinen til å virke.

Tilpasset

Vi leverer gjerne StudioStation ferdig installert og konfigurert med lydkort og musikkprogramvare. Vi kan da garantere deg en konfliktfri maskinvare og et system du blir fornøyd med! Har du egne ønsker når det gjelder prosessorhastighet, harddisk plass og minne, kontakt oss på telefon for et konkret tilbud tilpasset ditt behov. Kontakt oss for en skreddersydd StudioStation tilpasset dine ønsker og behov!

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.