30 års erfaring med musikk og studio
 

Band-in-a-Box 2023 for Windows

- Et helt orkester i en eske...

Produktbilde
Oversikt Nytt i versjon 2023 Oppgrader Flere bilder Teknisk

Band-in-a-Box® 2022 Nye funksjoner

Det er over 50 nye funksjoner i Band-in-a-Box ® 2022. Inkludert flere vesentlige nyheter.

Først og fremst er alle spor blitt like. Alle 24 sporene har samme egenskaper, inkludert stiler og generering.

Der finnes spillbare RealTracks - Tilpass RealTracks framføringer ved å legge til dine egne noter som bruker lyden fra RealTracks innspillingen.

Det er en helt ny MultiRiff funksjon. Denne funksjonen lar deg interaktivt skape seksjoner av RealTracks på et hvilket som helst spor ved å velge fra flere kandidater (opp til 20). Du kan nå legge inn mikroakkorder med opp til 4 akkorder pr slag (tidligere var grensen 1).

Programmet har fått node-basert volumautomasjon, noe som lar deg finjustere volum på ethvert spor, for inntoning, demping og andre volumendringer.

Audio Drum Stems separerer spor fra de forskjellige mikrofonene i RealDrums innspillingene. Stems valget lar deg laste drum stems til separate spor eller laste alle til samme spor. Dette er nå tilgjengelig for 40 av RealDrums settene, og flere er på vei.

Det er et nytt vindu for sporinnstillinger og handlinger, der det er enkelt å nå sporfunksjoner fra ett og samme vindu (tidligere måtte man gjøre flere menyvalg for å gjøre dette).

Du kan remikse hele vokalsanger med over 50 hele originale sanger (Pop, R&B, Modern Country), med høy kvalitet, flotte vokaler, harmonier og Band-in-a-Box® arrangementer! Bruk disse til å remikse dine egne nye arrangementer.

Med den nye ettklikks funksjonen kan du laste ned og installere hele programpakken du har kjøpt.

Alle disse 2022 funksjonene gir deg nye kraftige verktøy som gjør deg i stand til å skape bedre arrangementer og fremføringer, og mye mye mer!

Band-in-a-Box® 2022 DAW Plugin

Det er over 40 forberinger i Band-in-a-Box® DAW Plugg-inn 2022, inkludert en ny Chord Settings dialog (med Chord Builder, Chord Theory, og MicroChords tabs). MicroChords funksjonen gjør at du kan legge inn flere akkorder pr. slag.

Det er nå fire sider i sportabellen for et totalt antall på 32 spor (8 style tracks, 16 utility tracks, og 8 multi-riff tracks).

I tillegg er det et Style Mix spor, mulighet for å dra MIDI akkorder og merkører til DAW, volum skyvekontroller for hvert spor og mulighet for å lagre og laste inn akkordprogresjoner. Og mye mye mer!