30 års erfaring med musikk og studio
 

Finale PrintMusic 2014

Notasjonsprogramvare

Produktbilde
Oppgrader Oversikt Funksjoner Nytt Mer Flere bilder Teknisk

Legge til markeringer, tekster og mer


Sangtekster

PrintMusic tillater et ubegrenset antall vers i sangtekster og plasserer tekstlinjene automatisk til å passe notene den følger.

Forbedret i PrintMusic

Det er enklere enn noengang å få sangtekstene på riktig sted i forhold til notene.

Gitar- og Bass-tabulatur

PrintMusics Set-up Wizard inkluderer tabulatur (i standard tuning) for gitar og bass. Tabulatur kan genereres automatisk ved å dra standard notasjon til en tabulatur-stav, eller du kan lage den fra grunnen av ved å skrive nummer rett in i tabulaturet.

Mer

Alle noter plasserer seg automatisk når de blir satt inn og du kan legge til dynamikktegn, tempomarkeringer og slagverksnotasjon i notene dine. PrintMusic automatiserer også andre oppgaver som innsetting av slør, repetisjoner, codaer og tupletter.

Metronom-markeringer er nå enklere å lage og er dynamisk knyttet til avspilling slik at forandringer på metronom-markeringene påvirker notenes avspillingstempo.

PrintMusic tilbyr standard, Tyske og Romertall numeriske akkord-symboler og du kan velge fra et bibliotek av akkord-tillegg for å indikere harmonisk analyse.

Strømlinjet arbeidsflyt


Gjenoppfunnet og strømlinjet

I PrintMusic inkluderer uttrykkene dynamikk, tempomarkeringer, øvingsmerker, teknikker som arco og pizzicato og ekspressiv tekst. å gjøre markeringer, innsetting og plassering av tegn er raskt og enkelt. Det er også enkelt å flytte markeringer rundt i notene nå de først er satt inn.

  • Velg enkelt aksenter og artikulasjoner fra kategorier i det nye, intuitive grensesnittet. Delt skjerm lar deg se flere elementer med ett blikk.
  • Skift raskt dynamikktegn, tempomarkeringer og andre tegn uten at de blir flyttet. Bare dobbel-klikk uttrykks-elementet og velg et annet aksent-tegn fra valg-tabellen.
  • Lag raskt nye markeringer med standardinstillinger for tekst symboler og for plassering og vedlegg.

Dynamikk- og tempomarkeringer

I PrintMusic inkluderer uttrykkene dynamikk, tempomarkeringer, øvingsmerker, teknikker som arco og pizzicato og ekspressiv tekst. Innsetting av disse markeringene er i PrintMusic enklere enn noen gang. Måten du beveger deg rundt i noten er også forbedret.

Dra og slipp-uttrykk

La oss si at du har satt inn en akksent i notene og trenger å flytte den til et annet sted i musikken. Før måtte du slette den og begynne på nytt om du skulle gjøre noe mer enn bare de aller minste forandringer. Nå kan du ganske enkelt dra tekst hvor som helst. Tydelig visuell tilbakemelding viser med en gang hva den enkelte aksent er tilknyttet, noe som forandrer seg dynamisk etterhvert som du flytter elementet. Dra uttrykk og pauser og stol på at forandringene vil spilles av tilsvarende.

PrintMusic bruker fortsatt de samme kollisjonsforhindrende reglene slik at du ikke trenger å bekymre deg om konflikter.

Sangtekster

PrintMusic tilbyr et ubegrenset antall tekst-vers og følgende tidsbesparende forbedringer:

Automatisk plassering av sangtekst

Sangtekster plasserer seg og notene de er tilknyttet automatisk.

Enkelt bytte av skrift-typer

Skrift-typene kan enkelt skiftes etter at sangteksten er skrevet inn.

Automatisk strekking av tekst

Strekking av teksten flyter faktisk inn i noten automatisk og vil også ta hensyn til det neste stav-systemet. om musikken ekspanderer eller krymper, så vil teksten strekkes eller trekkes isammen for å passe.

Smarte bindestreker

Bindestreker som binder teksten imellom stavsystemene blir satt inn automatisk.

Legatobuer

Legatobuer og bindebuer formes automatisk for å unngå konflikter med andre tegn, selv etter intervaller som får notehalsene til å vende.

Visning av bindebuer og legatobuer er finslipt for å sikre at redigeringer gjort i stor forstørrelse på skjermen alltid vil vise det samme resultatet når man ser siden i 100% forstørrelse og når man printer notene - og at skjerm-visningen er konsistent og representativ for høyoppløst utskrift, slik at man ikke får noen overraskelser etter printing.

Repetisjoner

Repetisjoner ble nettopp enklere - med smartere design, mindre editering og automatisk playback. Velg taktene som skal ha den første avslutningen. Velg "Create first and second ending." Du er klar.

PrintMusic gjør automatisk resten av arbeidet for deg:
  • Alle tall og linjer blir satt inn og på plass.
  • Repetisjons-nummer blir automatisk fulgt av punktum.
  • Repetisjonstegn kan defineres til å finne sine mål automatisk.

Du kan spesifisere om repetisjon av tekst og braketter skal vises på alle staver eller bare topp-staven.

Lag codaer

PrintMusic lager automatisk mellomrom, tekst og symboler så vel som å kontrollere playback.

Tupletter

Standard posisjonering ser bra ut, selv når tuplettene begynner med pauser, og tuplettene reposisjoneres automatisk når notene blir hevet eller senket på staven.

Tuplett-braketter unngår pauser og stavlinjer. Braketter følger vinkelen på notehalsene når de står på hals-siden og vinkelen på notene når de står på notesiden.

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.