30 års erfaring med musikk og studio
 
Produktbilde

Garritan Instant Orchestra

Lydbibliotek med ferdige miksede instrumentgrupper

detaljbilde
Flere bilder Teknisk

Garritan Instant Orchestra

Garritan Instant Orchestra dreier seg om å kunne produsere orkestermusikk raskt og enkelt på et blunk. Målet med dette produktet er å tilby et direkte spillbart lydbibliotek med mange ferdig oppsatte orkesterlyder.

Dette biblioteket ble laget for å være en effektiv snarvei mot å nå dine musikalske mål. Se på det som en sveitsisk armékniv for musikere - et rent, enkelt, flerbruks- orkesterverktøy som lar deg gjøre mange ting på et øyeblikk. I tillegg er det rimelig og løser vårt mål med å forenkle og demokratisere musikkproduksjon og orkestrering.

Instant Orchestra vs. Personal Orchestra?

Instant Orchestra er laget for de som ikke ønsker å bruke tid på å bygge orkestreringer med ett og ett instument eller seksjon om gangen. Det tilbyr forhåndsoppsatte instrumentgrupper, kombinasjoner av seksjoner, orkestrale effekter og stemningsbaserte forhåndsinstillinger. Instant Orchestra er laget for dem som kan lite om orkestrering eller ikke har tid til å bygge dem opp. Idéen er å tilby et stort utvalg av rike spillbare orkestreringer med bruk av minst mulig tid og anstrengelser.

Garritan Personal Orchestra’s fokus er på individuelle soloinstrumenter og noen instrumentseksjoner som tilsammen lar deg bygge orkestreringer. Vanligvis krever dette en del kunnskaper om orkestrering. Instant Orchestra kan være et perfekt tillegg til Garritan Personal Orchestra.

ARIA Advanced Instrument Player - ingen Sampler nødvendig

Instant Orchestra inneholder også den avanserte ARIA motoren, Garritans vel optimaliserte sample avspiller som tilbyr effektiv ytelse, rask innlasting av lyder og lave prosessorkrav. Garritan Instant Orchestra inneholder videre Conexant® Endless Wave™ teknologien for strømming av lyd for store orkestreringer til harddisk.

Hør lydprøver fra dette biblioteket her:

Angels Or Demons

Chaos Abounds

IO Sequenced Demos

Massive FX

Randy Bowser IO5 Demo