30 års erfaring med musikk og studio
 

Garritan Abbey Road CFX Concert Grand

Lyden av et Yamaha CFX Concert Grand
samplet i Abbey Road Studio One

Produktbilde
Flere bilder Teknisk


CFX Brosjyre (PDF)

Garritan Abbey Road CFX Concert Grand

Garritan Abbey Road Studios CFX Concert Grand plasserer brukeren på krakken foran et Yamaha CFX Grandpiano, et utrolig konsertpiano som karakteriseres av et bredt utvalg av klangfarger og med evnen til å skape de mest detaljerte nyanser. Dette vakre instrumentet er matchet med den slående akkustikken i Abbey Road’s Studio One og den fineste mikrofonsamlingen i verden. For å utvide de kreative mulighetene har Abbey Road Studios sine lydteknikere benyttet tre forskjellige mikrofonplasseringer:

  • Classic – fanger den naturlige klangen, klarheten og nyansene i instrumentet
  • Contemporary – gir en lys og brilliant lyd med markerte anslag fra hammerne
  • Player – gir den unike opplevelsen av å sitte på pianokrakken i Studio One

Alle sider ved dette prosjektet -­‐ instrumentet, rommet, ekspertisen -- arbeider sammen og skaper det fineste samplede piano noensinne. CFX Concert Grand samplebiblioteket benytter den velkjente og høyt ytende ARIA Player™. Støtter Mac og PC, fungerer som et frittstående program eller som en plugg-inn modul som enkelt kan integreres i de fleste notasjonsprogrammer og DAW software.

Hør lydprøver fra dette biblioteket her:

Liszt Concert Etude:

Rachmoninoff C Sharp:

Rain or Shine:

Rock Blues:

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.