30 års erfaring med musikk og studio
 

ESI U22 XT

2inn / 2ut 24-bits / 96KHz eksternt USB lydkort

Produktbilde
Flere bilder Teknisk


ESI U22 XT 24bit 96kHz lydkort

ESI U22 XT er et profesjonelt 24-biters digitalt lydkort med mikrofonforforsterker med + 48v fantomstrøm, Hi-Z instrumentinngang, hodetelefonutgang og linje I / U. Den leverer god lydkvalitet, perfekt for musikkproduksjon og podcasting.

Dette svært allsidige USB-lydkortet har en rekke innganger og utganger, og gir deg alle tilkoblingsmulighetene du trenger for å gjøre opptak av flere enheter. ESI U22XT har en mikrofonforforsterker med XLR-inngang og + 48v Phantom Power-støtte for dynamiske mikrofoner og kondensatormikrofoner. Dette er perfekt for innspilling av vokalspor i studiokvalitet, slik at du kan utnytte samplingsfrekvensen på 24 bit / 96 kHz til sitt fulle potensial.

Det er også en Hi-Z instrumentinngang med en 1/4' kontakt som lar deg spille inn gitar- og bass direkte via lydkortet. Det er også en linjeinngang og -utgang, med inngangen med en RCA-kontakt og utgangen med en balansert 1/4 '' TRS-kontakt. Det er også en hodetelefonutgang med 1/4' kontakt for overvåking som kan styres på frontpanelet.

Kompakt, men fleksibel design

ESI U22 XT har en rekke innebygde innstillinger og kontroller som vil forbedre arbeidsflyten din. Frontpanelet på ESI U22XT har hovedvolum og kontroller for overvåking. I tillegg kan hovedvolumkontrollen endres via det store roterende hjulet, og gir en visuell indikator for nivåene dine.

Robust og bærbar, komplett med musikkprogramvare

Enheten har støtte for en rekke profesjonelle lyddrivere for Windows og Mac, inkludert ASIO 2.0, MME, WDM, DirectWIRE og CoreAudio. Grensesnittet er også USB-bussdrevet, noe som betyr at det ikke er behov for en ekstern strømforsyning. Kombiner dette med sin kompakte og bærbare design, og du har et svært bærbart grensesnitt, perfekt for musikere på farten. I tillegg kommer grensesnittet komplett med Deckadance LE-programvare fra Image-Line og Bitwig 8-Track-programvare, slik at du kan komme i gang med opptak med en gang.

Dette nettstedet benytter nødvendige informasjonskapsler. Du må godkjenne dette ved å klikke Godta før du benytter nettbutikken.