Audio software
ScoreGroove
The Groove Add-On for Finale

ScoreGroove
The Groove Add-On for Finale


* Mer enn 350 profesjonelle groove maler
* Enkelt å installere, enkelt å bruke
* Ballade, dance, Latin, pop, R&B, rock, swing, og populær dance rytmer
* Profesjonell kvalitet på tromme og perkusjon notasjon
* Autentiske lyder spilt inn av Prof. José J. Cortijo
* Komplett dokumentasjon inkludert


ScoreGroove gir deg et utrolig omfattende bibliotek med perfekt noterte rytmemønstre for Finale. ScoreGroove gir deg autentiske lyder for orkestre og individuelle insrumenter over et meget bredt utvalg av variasjoner og stilarter. Når du installerer scoreGroove i din Finale, får du umiddelbart tilgang til et nær uendelig antall "grooves" og rytmekombinasjoner.

Mer enn 350 profesjonelle grooves (trommespor/rytmer) er inkludert - alt fra ballade, dans og latinsk, til R&B, rock og swing. Når du bruker Latin Percussion plugg-in i Finale, kan du velge et komplett eksempel, eller kombinere slike for å skape dine egne, unike grooves.

Se og hør for deg selv hva scoreGroove kan gjøre! De følgende notasjons og lydeksemplene representerer en ørliten del av scoreGroove biblioteket


(Klikk på bildene for større versjoner)

 


ScoreGroove er skapt av Prof. Jose J Cortijo, som er professor i Latinsk Perkusjon
hos University of Music & Performing Arts, Mannheim, Tyskland.

1

Det faktum at det inntil i dag ikke har blitt etablert en standard metode for trommer og percussions notasjon, er et historisk og faglig fenomen i musikk. Den vanlige usikkerhet blant profesjonelle musikere, komponister og arrangers om hvordan man skal faktisk skrive notasjonen for trommer og perkusjon er en logisk konsekvens av dette fenomenet.

ScoreGroove plugin-modulen for Finale er det første omfattende bibliotek av perkusjons notasjon maler. Enten du bruker scoreGroove direkte i Finale eller som undervisning / læring, har det svarene på hvordan du skal skrive notasjon for trommer og perkusjon.

Notasjonen som brukes i scoreGroove er resultatet av mange års erfaring som lærer i klasserommet og på workshops, samt mitt arbeid som forfatter av magasin artikler og bøker om dette emnet.

José J. Cortijo
Professor i Latin Percussion ved National Academy of Music and Performing Arts i Mannheim, Tyskland, José J. Cortijo er en mye etterspurte lærer på slagverk workshops og seminarer både i Tyskland og i utlandet. Han spiller også på turneer og konserter med kjente nasjonale og internasjonale artister. Ideen til det latinske Slagverk plug-in som nå er en del av Finale ble frembringt av José J. Cortijo selv.

SYSTEMKRAV

Samme som Finale. scoreGroove virker sammen med Finale's SmartMusic Soundfont.
NB! For Finale 2007 eller nyere.

.