30 års erfaring med musikk og studio
 
Produktbilde

Finale 26

Verdens beste notasjonsprogram

detaljbilde
Oversikt Nytt Mer Oppgrader Flere bilder Teknisk

Hva var nytt i Finale 2014

Dette er den beste, mest framtidsrettede Finale noensinne!

Nye funksjoner inkluderer:

  • Tidsbesparende notasjonsforbedringer i fortegn over lag (layers), pauser i lag (layers) og mer
  • Oppsett av notedokumenter uten toneart utføres nå med kun ett klikk
  • Forbedrede koblede dokumenter (Linked Parts), intelligente elementer (Smart Shapes) og spesialverktøy (Special Tools)
  • Flere Garritan lyder og en ny forbedret lydmotor
  • Et renere og oppdatert brukergrensensitt
  • Et helt nytt omskrevet filformat og ny filkompatibilitet (både framover og bakover). Finale kan nå åpne dokumenter fra eldre og nyere versjoner
  • Forbedret støtte for Apple OSX (Cocoa) som gir et nytt utseende og tidsbesparende funksjoner som "pinch zoom" og "native full screen support".
  • Støtte for EPUB filformatet – en ny standard innen digital publisering, formatet benyttes for e-book platformer som iBooks for iPad.

Å notere musikk er å se framover – til framføringen, og videre. Med raskere arbeidsflyt, notasjonsforbedringer og bakoverkompatibilitet, og med store forbedringer i programkjernen, er Finale 2014 veien til morgendagen.

Her er bare noen av de framtidsrettede fordelene du får med Finale 2014:


Forbedringer i kjernen

Finale 2014 har tatt lang tid å utvikle og byr på grunnleggende endringer i programkjernen, inkludert et helt nytt filformat, en ny lydmotor, Macintosh Cocoa støtte, perkusjonsforbedringer, og et rent nytt utseende med oppdaterte paletter, avspillingskontroller en ny mikser, ikoner og bakgrunner.
Se video: Mac nyheter

Forbedrede fortegn og pauser

Finale 2014 sikrere at du får en perfekt notering av fortegn og pauser, spesielt i musikk med flere lag (layers), med mindre redigering. Din musikk ser bedre ut og du sparer tid.
Se video: fortegn
Se video: pauser
Se video: skjul toneart/vis fortegn

Bakoverkompatibilitet

For aller første gang kan du lagre filer som kan åpnes direkte i forrige versjon av Finale. Lenge har dette vært høyt på ønskelisten hos brukerne, dette betyr at du kan dele Finale filer fram og tilbake med dine venner som ikke har oppgradert enda.
Se video: bakoverkompatibilitet

SmartShapes koblet til enkeltslag i takten

Mange figurer, som f.eks. hårnåler, triller og andre linjer, kan nå enkelt kobles til enkeltslag, både når det gjelder visning og avspilling. Du nyter godt av presis kontroll – med mindre anstrengelser – til og med i musikk som flyttes eller på andre måter endres i etterkant.

Flere Garritan® lyder

Dusinvis av lyder i verdensklasse er lagt til, utvalgte lyder fra følgende Garritan bibliotek: Garritan Personal Orchestra®, Garritan Jazz & Big Band®, Garritan World Instruments®, og den fantastiske nye Garritan Instant Orchestra®. Du vil glede deg over en mye bredere lydpalett og produsere spektakulære lydresultater.

Enklere noter uten tonetart

Finale har alltid vært i stand til å produsere noter uten tonetart, men nå gjøres dette med ett klikk. Du kan kontrollere hvilke staver som viser tonearten eller bare vise fortegn.

Utvidede koblinger mellom partitur og enkeltstemmer

Med mye bedre kontroll over hvilke elementer som kan kobles fra, har du muligheten til å bestemme hvilke elementer som skal se forskjellig ut i partituret og på enkeltstemmene.

Utdanningsresurser

Mer enn 1500 arbeidsark, kort og repertoarbiter er nå inkludert. Nye tillegg i 2014 inkluderer en samling av progressive fingerplassseringer, arbeidsark for 15 korpsinstrumenter og recorder, nye alto clef/viola arbeidsark, store ensemble titler, instrumentalsoloer, julesanger, nytt pianorepertoar, og mer. Lærere kan spare mye tid ved å bruke disse resursene som de er, eller raskt tilpasse dem til sitt pensum.

I en tid da andre programvareprodusenter nedskalerer staben, har Finale økt sitt engasjement. Resultatet er den beste plattformen for din musikk for morgendagen og videre. Skap din musikalske arv. Oppgrader til Finale 2014 og skap morgendagen i dag.

Visste du dette?

Finale 2014 inneholder flere år med nyskapninger! Alle forbedringene som er blitt gjort opp gjennom tidene finner du fortsatt i Finale 2014.