30 års erfaring med musikk og studio
 
Produktbilde

Finale 26

Verdens beste notasjonsprogram

detaljbilde
Oversikt Nytt Mer Oppgrader Flere bilder Teknisk

Hva var nytt i Finale 2012


Kreativ kontroll


Med Finales nye ScoreManager™ vil stavene både se og låte perfekt.
Fokuser på kunsten. Overlat resten til manageren. Finales ScoreManager™ tar seg av detaljene – kontrollerer hvordan notestavene ser ut og hvordan de låter. Slik at du ikke trenger å gjøre det. Du kan enkelt endre en fløytestav til en klarinettstav. Bytt mellom fløyte og klarinett på samme stav. ScoreManager vet hvordan klarinetten transponeres, hvordan den skal se ut og hvordan den skal låte, så den gjør alle de nødvendige innstillingene.

ScoreManager håndterer også avspilling og lydoppsett så du behøver ikke lete rundt etter forskjellige lyder eller MIDI kanaler. Med en innstilling kan ScoreManager endre stavnavn, rekkefølge, transponering, nøkkel og lyder til avspillingen. Overlat til Finales nye ScoreManager å håndtere alle detaljer slik at du kan fokusere på musikken.


Lyder i verdensklasse


Den beste avspillingen.
Enda flere lyder fra Garritan. Virtuelle instrumenter av beste kvalitet. Forbedret håndtering av lyder. Du vet allerede at Finales lydbibliotek er uten sidestykke. Med Finale 2012 har du tilgang til enda flere Garritan lyder.

Basert på ønsker fra brukerne er følgende nye instrumenter tilgjengelig: · Soprano sax · Celeste · Mandolin · Accordion · Euphonium solo · Recorder · Pipe organ – Baroque Plenum Reed stop · Pipe organ – Pedal stop

I tillegg til over 400 instrumentlyder fra produsenten av Garritan Personal Orchestra, inneholder Finale selvsagt også lyder fra produsenten av Virtual Drumline og flere.

Lydoppsett.
Med den oppdaterte oppsettshjelperen velger du enkelt hvilket instrument du skriver for. Det er ikke nødvendig å spesifisere noe lydbibliotek først. Finale kobler automatisk instrumentene du velger sammen med lydbibliotekene på din datamaskin, selv om du også har lagt til andre lydbibliotek som ikke følger med Finale. Hjelperen husker til og med hvilke lyder du foretrekker.


Del uten begrensninger


Støtte for Unicode.
Skriv på alle språk - med støtte for Unicode. Del filer som alltid kan spilles av.


Flere måter å kommunisere på.
Støtte for Unicode tekst. Du kan enkelt skrive og dele din musikk med andre med Finale 2012 sin støtte for Unicode skrifttyper. Du kan nå benytte alle tegn som ligger i skrifttypen. Vil du f.eks. skrive navnet Dvořák korrekt? Oversetter du en hymne til koreansk? Trenger du et symbol som ellers er vanskelig å finne? Dagens Finale kan vise ethvert tegn du ønsker.

Opprett PDF filer.
Nå er det enkelt å lage PDF files direkte i Finale, enten du benytter Mac eller PC. Kombiner alle sidene dine enkelt til ett dokument, del en enkelt side, eller ethvert utdrag av en side.

Filene dine kan alltid spilles av. Send en Finale fil til noen som ikke har de samme lydene som du installert. Alle stavene vil spille av med de lydene du har bestemt, selv om du benytter PC og de andre benytter en Mac.

Finale bruker de originale bibliotekene du har spesifisert når dette er mulig, og benytter det nærmeste alternativet når originalbiblioteket ikke finnes. Uansett hvordan du deler musikken di med andre, får alle den best mulige avspillingen - helt automatisk.


Inspirer dine studenter


Flere verktøy og resursser som hjelper studentene dine å utvikle seg.

Integrering med SmartMusic – kun i Finale!
Du kan lagre dine Finale komposisjoner som SmartMusic® solo eller ensemble akkompagnementer med et enkelt klikk. Gi oppgaven til dine studenter, evaluer deres framføring og vær med og feire deres framgang. Glem ikke at med Finales øvelsesveiviser ligger mer enn 50.000 øvelser under fingertuppene dine, klar til å brukes i SmartMusic.

Hva er SmartMusic?
SmartMusic er det ideelle øvelsesmiljøet for studenter, som gir tilgang til verdens største bibliotek med akkompagnementer og som gir tilbakemeldinger i sanntid på hver framføring.

En utvidet samling av resursser.
Finale inneholder nå mer enn 1000 eksempler med repertoar og øvelser og mer du kan bruke og tilpasse dine egne behov. Nytt i Finale 2012: Renaissance music, early jazz piano repertoire, intermediate piano pieces, holiday titles, manuscript paper templates, chant notation, og Schenkerian analysis.

Finales numeriske skrifttype.
Finales numeriske skrifttype gjør det enkelt å skrive inn romerske tall eller harmonisk analyse.denne forenkler stabling av tall samtidig som den er utmerket for bassfigurer, og kan til og med brukes til å skape Schenker grafer.


Visste du dette?


Finale 2012 inneholder flere år med nyskapninger! Alle forbedringene som er blitt gjort opp gjennom tidene finner du fortsatt i Finale 2012.


Hva er nytt i Finale 2012b

Finale 2012b – Vedlikeholdsoppdatering for Macintosh og Windows

Finale 2012b er en gratis nedlastbar oppdatering tilgjengelig for registerte brukere av Finale 2012. Ulikt tidligere Finale oppdateringer inneholder 2012b også nye funksjoner i tillegg til de som allerede finnes i Finale 2012:

  • Automatisk sjekk av instrumentenes naturlige toneområde
  • Automatiske oktavjusteringer ved kopiering mellom staver
  • Mulighet til å eksportere EPUB kompatible filer (lesbare på de fleste nettbrett)
  • Ny Finale sangtekst skrifttype gjør sangtekstene mer lesbare legible (til og med på nettbrett)
  • Dusinvis av forbedringer etter ønsker fra brukerne
  • Finale 2012b LesMeg filen inneholder flere detaljer for både Mac og Windows brukere