Facebook   Instagram
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
WaveDNA Liquid Rythm
Rhythm Beat Generating Software
detaljbilde
Flere bilder
Teknisk


WaveDNA Liquid Rythm

Fremtidens rytmeprogrammering. Liquid Rhythm er MIDI sequenceren du raskt vil forlate pianorullen for. Mal taktslag med grupper av noter og remiks dine rytmemønstre med kraftige MIDI effekter.

  • Du kan effektivt utvikle musikalske ideer som høres ut som om de spilles av et menneske ved å sette inn og bytte ut taktlange rytmemønster
  • Rask tilgang til ti kvadrillioner rytmemønstre
  • Effektiver produksjonen av rytmespor ved å male grupper av noter direkte i arrangementsvinduet
  • Menneskeliggjør anslagsfølsomheten og svingen til flere noter samtidig basert på de underliggende fargemønstrene
  • Generer musikalske rytmemønstre fra en tilpassbar palett
  • Skap variasjoner og perkusjonsmønstre for flere instrumenter
  • Integrer Liquid Rhythm i din arbeidsstasjon som VST, AU eller RTAS plugg-inn modul

Liquid Rhythm er en nyeskapende rytmegenerator som gir brukeren tilgang til byggeklosser som gir deg ti kvadrillioner rytmemønstre, Importer eksisterende MIDI spor du har laget i ditt favorittprogram, og benytt Liquid Rhythms loop bibliotek og trommesett for raskt å kunne skape inspirerende rytmespor.

Ableton Live Clips integrering

Liquid Rhythms kraftige MIDI sequencing og redigeringsverktøy kan brukes til å lage og remikse MIDI mønstre direkte i Ableton Live clips. Dette gjør det mulig å få til en sømløs integrasjon mellom Liquid Rhythms kraftige MIDI redigeringsverktøy i en eksisterende Ableton Live produksjon og framføringsflyt.

Med et nytt brukergrensesnitt og en rekke nye funksjoner, tilbyr Liquid Rhythm økt arbeidsflyt og effektivitet, som reduserer tiden det tar å lete etter den mest passende rytmen. Programmet analyserer MIDI data og foreslår passende variasjoner. Dette gjør brukeren i stand til å fullføre produksjonene på rekordtid eller å gå nye veier uten å måtte endre hele strukturen og notasjonen til stykket.

Quickstart Guide to Liquid Rhythm (video)

Flere videoer

Produktomtale i Canadian Musician Magazine

Produktomtale i Ask Audio Magazine

dummyForFacebook