Facebook   Instagram
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
StudioStation 2018
Profesjonelt produksjonsverktøy for studio og scene
detaljbilde
Flere bilder
Teknisk

Stille. Sterk. Optimert. Kompatibel.

  • StudioStation er meget stillegående. Ingen støy på opptakene, og du vil kunne være mer produktiv over lengre tidsperioder uten å bli trøtt og sliten som følge av maskinstøy.
  • Vi er opptatt av å tilby et system som gir deg muligheten til å fokusere 100% på musikken.
  • Du har kapasitet til å stabilt kjøre mange spor og alle de plugins du ønsker uten å slite.
  • StudioStation egner seg også godt til andre krevende oppgaver som videoredigering og tyngre bildebehandling.
  • StudioStation kan leveres i 19" rack på bestilling.

Ønsker du deg en datamaskin der notene på skjermen kommer samtidig med lyden, der lyden kommer med det samme når du trykker ned en MIDI tangent, og der innspillte spor spiller synkront med nye spor du spiller inn?
Da bør du vite at det er andre faktorer enn hastigheten på prossessoren og antall MegaByte RAM som gjør forskjellen på en bra eller dårlig musikkmaskin. Kort sagt, datamaskinen du plukker opp for en rimelig penge hos en av de mange elektronikkjedene er ikke nødvendigvis noe godt kjøp når formålet er musikkproduksjon eller komposisjon.

Våre datamaskiner er nøye testet sammen med alle de mest brukte programmene for alle typer musikkproduksjon, og fungerer optimalt med våre lydkort. Vi har gjennom nøye utprøvninger funnet ut hvilke komponenter som fungerer perfekt sammen med hverandre og som sikrer at du unngår konflikter og ustabilitet.

Dette er en produksjonsmaskin med kraftig innmat, innpakket i et lekkert kabinett med vifter som starter kun ved behov. Du får et stabilt og stillegående produkt med et lett avtagbart sidedeksel for enkel tilgang til maskinens komponenter. Etter mange års grundig testing av kabinetter for musikkproduksjon, er dette den optimale løsningen, med utmerkede kjøleegenskaper kombinert med lydløshet.

Opp til 8 skjermer

StudioStation leveres med støtte for opp til 8 skjermer til bruk i større studio oppsett. Vi kan også levere oppsett for 2, 3 og 4 skjermer. Støtte for 2 skjermer er standard.

Server-grade harddisker

Alle StudioStation PRO leveres med server-graderte harddisker beregnet på servere og produksjonsmaskiner som skal gå døgnet rundt i årevis.

PCI og PCIexpress

Med StudioStation er mulighetene enorme. Du har PCI kortplasser som ikke deler hardware IRQ med andre enheter i maskinen, noe som er nødvendig for å kunne kjøre lav-latency kort (les: raske lydkort) uten problemer. I tillegg finnes også de nye PCI Express kortplassene.

USB 3.0, Firewire og Ekstern SATA

Studio Station tilbyr alle aktuelle overføringsstandarder for tilkobling av eksterne disker og annet utstyr.
- USB 3.0 porter (5GB/s), opp til hele 8 USB 2.0 porter (480MB/s)
- Firewire (IEEE 1394) er tilgjengelig som opsjon på utvalgte modeller
- USB porter og eSATA er lett tilgjengelig på frontpanelet

Intel i5 eller i7 prosessorer

Studio Station leveres med Intels i5 eller i7 prosessortyper med fire, seks eller åtte prosessorkjerner som leverer det beste innen funksjonalitet og ytelse.

RAID

RAID utgaven leveres med en spesiell innvendig kjøleløsning og to seriell ATA server-graderte harddisker koblet i RAID.
RAID løsningen gir en økt dataoverføring ved lesing og skriving til disk, noe som forbedrer maskinens ytelse radikalt.
StudioStation har plass til totalt 8 stk hardisker og 2 stk 5 1/4” enheter.

Hvorfor bør du velge StudioStation?

StudioStation er nøye designet og testet med tanke på musikere og lydprodusenter som ønsker stabilitet og trygghet i lydstudioet. Med StudioStation kan du konsentrere deg om å lage musikk i stedet for å bruke tid på å få maskinen til å virke.

Støy fra maskinen er ett av de værste irritasjonsmomenter en kan tenke seg i et kontrollrom eller når en jobber med lyd generelt. StudioStation er i utgangspunktet en støysvak maskin tilpasset kontrollrom og andre lydopptaksmiljø.

Vi leverer gjerne StudioStation ferdig installert og konfigurert med lydkort og musikkprogramvare.
Vi kan da garantere deg en konfliktfri maskinvare og et system du blir fornøyd med!

Har du egne ønsker når det gjelder prosessorhastighet, harddisk plass og minne, kontakt oss på telefon for et konkret tilbud tilpasset ditt behov.

Kontakt oss for en skreddersydd StudioStation tilpasset dine ønsker og behov!

dummyForFacebook