Facebook  
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
Band-in-a-Box for Macintosh
- Et helt orkester i en eske...
detaljbilde
Oversikt Oppgrader
Flere bilder
Teknisk

Nyheter i Band-in-a-Box® 2018:

Band-in-a-Box® 2018 for Mac har over 50 spennende nye funksjoner! Vi introduserer "Video RealTracks," som fungerer som RealTracks, men som også inneholder videoer av musikernes fremføring.

Du kan lage en video av en musiker eller hele bandet. Akkordskjema og notebilde kan også legges til, og du kan til og med inkludere dine egne videoer i sluttmiksen. Audio Chord Wizard er gjort om og er nå innebygget i Band-in-a-Box®.

En annen nyhet er Audio Harmonies, som også omfatter Audio Transcription, som konverterer et mono lydspor til MIDI (notasjon), og Fix Tuning som fikser sure lydopptak og mer.

Du kan lagre notasjonsvinduet til en video synkronisert med avspillingen av lydspor.

Det er lagt til støtte for nye taktarter (12/8, 6/8, og 9/8) i notasjonsvinduet.

Verktøylinjen er forbedret med skinn og er blitt mer tilpassbar.

Du kan åpne og lagre ABC notasjonsfiler, som er et vanlig format på internett med akkorder og melodi.

Den populære Song Titles Browser er forbedret med flere sanger (nå over 10,000), filtre, og mulighet for å vise titler som passer til en spesifikk stil.

RealDrums Picker er forbedret med mulighet for å finne RealDrums som ligner på hverandre.

Audio Edit window er forbedret med et nytt brukergrensesnitt og nye funksjoner.

Og mye mer!

Band-in-a-Box® er utrolig enkelt å bruke!

Skriv inn akkordene til en sang ved hjelp av standard akkordsymboler (som C, Fm7 eller C13b9), velg en stilart og Band-in-a-Box gjør resten...

Band-in-a-Box genererer automatisk et komplett profesjonelt akkompagnement bestående av piano, bass, trommer, gitar og strykere og du kan velge blant hundrevis av stilarter innen jazz, pop, rock, country, klassisk og mange flere. Du kan også blande forskjellige stiler, bruke bassdelen fra en jazzstil og trommer og piano fra en rockstil, og vips så har du en helt ny stil. Om du er ute etter noe virkelig nytt så kan du lage en ny stil helt fra bunnen av.

Med Band-in-a-Box kan du skrive inn en typisk sang i løpet av to minutter.
- Du bygger raskt opp et stort bibliotek med dine favorittsanger!

Men det er ikke alt...

Band-in-a-Box er et kraftig og intuitivt komposisjonsverktøy for å utforske og utvikle musikalske idéer med omtrent øyeblikkelige musikalske tilbakemeldinger. Etter som årene har gått er mange funksjoner lagt til i Band-in-a-Box - Notasjon og sangtekster, Pianorull redigering, 16-kanals MIDI flerspor, harmonisering, StyleMaker og StylePicker, et Conductor vindu for live framføringer, Medley Maker og Multistyles med 24 understiler.

Soloist og Melodist funksjonene er populære "intelligente" funksjoner som genererer profesjonelle soloer eller til og med hele nye sanger fra bunnen av. RealDrums tilføyer det menneskelige elementet av en ekte trommeslager, mens RealTracks tilføyer flere session musikere som til sammen gir liv til hele Band-in-a-Box arrangementet.

Audio Chord Wizard har den utrolige evnen til å analysere, trekke ut og vise akkorder fra lydopptak på skjermen og skrive dem inn i Band-in-a-Box akkordskjemaet. Inkluderingen av digital lyd gjør Band-in-a-Box til det perfekte verktøyet for å lage, spille av og spille inn din musikk med MIDI, vokal, og akkustiske instrumenter. Band-in-a-Box kan også spille inn et akkustisk instrument eller en stemme som kan legges til komposisjonen, med prosessering gjennom medfølgende og andre DirectX audio effekter. De innebygde TC Helicon audio harmoniene vil harmonisere dine lydspor til flere harmonier eller kunne justere tonhøyde, vibrato og scooping effekter for realistiske vokalstiler og inntil seksten korstemmer.

Du kan skrive ut din ferdige kreasjon med sangtekster, akkorder, repetisjoner og endelser, DC merker og coda, eller lagre den som en grafikkfil for web-publisering eller for å sende som en epost til en venn.

Og når du er klar til å la andre få høre din komposisjon kan du brenne den direkte til en lyd-CD. Eller lagre komposisjonen som en Windows Media File (eller et annet komprimert format du benytter) til en fil som er klar til bruk på internett. Du vil ha enda mer moro med å lage automatiske medleyer, spille av dine favoritt spillelister i Band-in-a-Box Jukebox, og synge sammen med dine karaoke filer med CDG grafikk.

dummyForFacebook