Facebook   Instagram
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
Learn Guitar In 21 Days
Gitarundervisning på DVD
detaljbilde
Flere bilder
Teknisk

eMedia Learn Guitar in 21 days

Tusenvis av populære sanger kan spilles med 8 eller færre enkle akkorder. Du kan faktisk lære bare A-, D- og E-akkordene og du vil være i stand til å spille hundrevis av blues, country og rocksanger. Den velrenomerte gitarlæreren Ravi har lært tusenvis av mennesker å spille sine favorittsanger på gitar med dette banebrytende 21-dagers kurset.

Hemmeligheten bak dette kurset er egentlig ikke noen hemmelighet i det hele tatt. I løpet av 21 dager vil du lære bare 8 enkle akkorder, enkle anslagsmønster, hvordan lage en stødig rytme og hvordan du kan arbeide med en sangbok. Dette enkle innholdet vil du så lære å bruke for å spille hundrevis av dine favorittsanger.

Du trenger ikke lære å lese noter eller streve med å lære teori eller å gjøre skalaøvelser. Her lærer du 8 enkle akkorder, noen få anslagsmønster og Ravis snarveier for arbeid med sangbøker eller akkordskjemaer.

Om du alltid har hatt lyst til å lære å spille gitar og å synge dine favorittsanger er Learn Guitar in 21 Days svaret for deg. Ta gitaren fatt og svaret for deg. Ta gitaren fatt og sett i gang nå!

Guitar Labs banebrytende innlæringssystem bruker en direkte tilnærming der elevene spiller seg igjennom materialet uten å streve seg gjennom omstendelig teori og repetisjonsøvelser.

dummyForFacebook