Facebook   Instagram
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
eMedia Bass Method v.2
Innholdsrik bassundervisning
detaljbilde
Flere bilder
Teknisk
logo
Bass har aldri vært så enkelt som med denne CD-ROMen for nybegynnere. Bass Method tar deg steg for steg gjennom 140 leksjoner med instruktør John Arbo. Over 30 todelte videofilmer viser flere vinkler og nærbilder av begge hendene.

Instruktør John Arbo har undervist bass i over 25 år og jobber for tiden i Musikk fakultetet på The New School i New York. Han har opp gjennom årene spilt sammen med Liza Minelli og Les Paul, for å nevne noen. Han har også vært bassist i mange broadway show.

Over 200 sanger og øvelser med et animert gripebrett, innspilt lyd og tempo-justerbare MIDI spor gir deg alt du trenger for å lære og spille bass. Lær spille med å bruke treklanger, utfyllinger og synkopering og lage en basslinje for enhver sang. Inkluderer flerspors lyd og valg for å kun høre bassgitaren eller ikke høre bassgitaren slik at du kan perfeksjonere teknikken og spille sammen med bandet.

Du vil finne hit sanger gjort berømte av Grateful Dead, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, Steve Miller og andre. Mange av disse sangene finnes også i eMedias Guitar Method, så bass og gitar elever kan jamme sammen samtidig som de lærer.

"Til og med en uten rytmikk eller gehør klarte å få frem meningsfulle riff ut fra bassgitaren en time etter at han startet opp eMedia Bass Method."
-James Coates, Chicago Tribune

"Det er nok materiale her til og bringe enhver spirende bassist fra hans første note til å bli en veldig kompetent og allsidig bassist.
-J. Mochi Park, Musician.com
dummyForFacebook