Facebook  
20 års erfaring med musikk og studio
Produktbilde
Mixcraft Pro Studio 8
Komplett og kraftig 64bit sequenser med avansert Windows 10 støtte
Enkel å bruke, norsk versjon
detaljbilde
Oversikt Nytt Sammenlign Oppgrader Last ned demo
Flere bilder
Teknisk

Mixcraft Pro Studio 8 - flerspors opptaksstudio på norsk

Mixcraft 8 er et kraftig musikkproduksjonsverktøy og en flerspors arbeidsstasjon drevet av en ny, lynrask lydprosessor med avansert lyd og MIDI-routing, native sidechaining, Audio Control, samt en ny innovativ tjeneste som lar lyd-signaler kontrollere instrument og effekt-parametere. Omfattende støtte for VST3 plug-ins og MP4 video. Programmet støtter også innspillinger av vokal og instrumenter. Melodyne pitch korreksjon følger med direkte i Mixcraft 8 Pro Studio for feilfrie vokalopptak.

Mixcraft lar deg spille inn lyd, arrangere lydsløyfer, remikse spor, komponere med MIDI og virtuelle instrumenter, legge til effekter, legge lyd på og redigere video, og mikse og mastre dine spor for å lage polerte profesjonelle komposisjoner. Mixcraft er din musikkproduksjonsdrøm som blir til virkelighet, som på et øyeblikk forvandler datamaskinen din til et fullt utstyrt profesjonelt innspillingsstudio.

Du kan klippe og lime lydbiter, strekke og krympe lyden, automatisere miksingen og lage MP3 eller CD-filer. Legg på effekter som reverb, delay, gitar amp simulator, flanger eller en hvilken som helst VST™ eller DirectX™ instrument eller effekt. Koble til et MIDI keyboard og du har et kraftig instrument med en enorm lydpalett. Du kan legge musikk til og redigere video, og mikse og mastre dine spor til å bli polerte profesjonelle komposisjoner.

Mixcraft er oversiktlig og lett å lage musikk med. Samtidig er det et kraftig verktøy for både lyd og MIDI. Man lærer fort det enkle grensesnittet og kommer igang med det som er viktig; å lage musikk. Og ikke minst - Mixcraft er på norsk.

FUNKSJONER

  • Spill inn og lag et ubegrenset antall lyd- og MIDI spor.
  • Arranger og legg lyd til video filer, legg til overganger, visuelle effekter, musikk, lydeffekter og kommentarer med enkelhet.
  • Inkluderer over 8500 profesjonelt produserte musikksløyfer og lydeffekter i en lang rekke populære stiler, fra dubstep til folkerock.
  • Inkluderer 21 virtuelle instrumenter som strekker seg fra gamle modulerte synthesizere tip høykvalitets samplede akustiske instrumenter, samt en inspirerende samling av studio-kvalitets akustiske og elektriske trommer.
  • Inkluderer 56 høy-kvalitets effekter som spenner fra studio-standarder som f.eks. romklang, chorus og delay, til ultra-realistiske gitarforsterker simulatorer, gamle rør-equalizere, vokalreduksjon, flerbånds kompressor og mer.
  • Andre kraftige funksjoner er ReWire hosting, multi-take loop recording, time stretching og pitch shifting, støtte for et ubegrenset antall inn- og utganger, støtte for flerkanals VST instrumenter, og nye mer.

Lydklipp og lydeffekter

Mixcraft inneholder en enorm samling av lisensfrie, høykvalitets-loops som er organisert i Song Kits, og fører til utrolig enkel musikkproduksjon – ingen musikalsk kunnskap er nødvendig! Over 7,500 loops, lydeffekt-samples for rask og enkel, samt professjonell musikkproduksjon! Den oppdaterte lydsøkeren tillater at du lett kan høre igjennom lydene blant lyd-kolleksjonen. Du kan lett favorisere de lydene du ønsker å spare for fremtidige produksjoner. Det er også mulig å importere sin egen samling av samples, samt søke på lyder og importerelyder fra Freesound.org direkte gjennom Mixcraft 8!

MIDI Scoring og redigering

Det har aldri vært så enkelt å lage dine egne beats and musikalske komposisjoner som nå. I løpet av kort tid kan du lett lage unike spor med den kreative step-sequenceren. Lag og rediger dine innspillinger med den brukervennlige piano-rollen. Du kan lett skrive, spille av, publisere, og printe ut noter på papir.

Virtuelle instrumenter og effekter

Det er blitt lagt til et stort tilskudd av virtuelle instrumenter, og emulasjoner av klassiske synthesizere, rock organ og elektriske pianoer. Bygg dine beats og lyder med den nye, eksklusive Omni og Alpha sampleren som redefinerer lyd-design. Master dine sanger med knallsterke profesjonelle effekter, blandt annet avansert reverb og multi-band kompressing. Mixcraft 8 Pro Studio følger med plug-ins med verdi på over 10.000 norske kroner, inkludert Melodyne Essentials, Celemony’s knirkefrie pitch korreksjon og redigerings-funksjon som er intregrert direkte inn i Mixcrafts Audio Editor-vindu.

Live Performance

Gjør enkle live-opptredener med den automatisk synkroniserte, non-stop lyd og MIDI clip rytmer ved bruk av den super-enkle Performance Panel. Perfekt for å lage mixer og mashups! Det er også støtte for Novation Launchpad, MIDI kontroller og tastatur(!) for denne funksjonen! Nyt Mixcraft’s kraftige virtuelle instrumenter. Spill inn loops fra hvilken som helst enhet til Performance Panel og lag utallige lag av loops for dine produksjoner og opptredener.

Video og lydpålegg

Mixcraft er mye mer enn en DAW – det er også mulighet for å redigere videoer. Last inn og rediger video filer og bilder. Crossfade og andre kreative overganger, samt fantastiske videoeffekter. Lag slideshows med bildevisning og legg til musikk. Legg til titler og rulletekst. Last opp direkte fra programmet til YouTube, Vimeo, Facebook, Soundcloud, og mer! Mixcraft 8 støtter MP4 audio og video i tillegg til WMV and AVI formater.

Mixcraft for skoler og studenter!

I en stram timeplan er det viktig at verktøyet er så intuitivt som mulig og at tiden kan brukes på musikkundervisning istedet for problemløsning knyttet til utstyret. Mixcraft er svaret på disse kravene. At alt man trenger av instrumenter og effekter er med i installasjonspakken vil også gjøre undervisnings-situasjonen mer effektiv. Brukerflaten er rett på sak uten å være skjema-aktig med et innbydende design, valg av lyd inn og ut er gjort så enkelt som mulig, de forskjellige funksjonene er plassert der man venter å finne dem og redigering av lyd og midi er logisk og enkelt.

Grunninnstillinger av lyd inn og ut, midikontrollere og hvilke mapper man plasserer lyd i o.l. kan gjøres i en enkel og oversiktlig meny.

dummyForFacebook